Active Campaign | Mailblue

Wil je meer vrijheid ervaren en tegelijkertijd je bedrijf en omzet laten groeien?

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn hè. Maar door je klantreis en processen te automatiseren kun je zorgen

…. voor een doorlopende omzetstroom zónder hier zelf harder voor te werken
…. voor meer vrije tijd terwijl je je bedrijf ondertussen laat groeien
…. zodat jij de vrijheid van het online ondernemerschap écht gaat ervaren.

Herken je dit?

Je hebt gehoord van de kracht van e-mailmarketing en zou dit ook graag voor je eigen bedrijf willen gaan inzetten, maar… er zijn zoveel mogelijkheden te vinden dat jij niet meer weet waar te beginnen of hoe je dit überhaupt allemaal technisch in moet gaan richten. Je wordt al zenuwachtig bij de gedachte dat je straks alle technische handelingen moet gaan uitvoeren om alles met elkaar te laten werken. Om nog maar niet te denken aan de tijd die je er aan kwijt zult zijn als je dit allemaal zelf moet uitzoeken! Daar heb je helemaal geen zin in. Jij wilt je tijd liever stoppen aan het helpen van je klanten en de groei van je bedrijf. Je tijd besteden aan datgene waar jij goed in bent.

Of misschien ben je inmiddels al wel 10 x opnieuw begonnen met Active Campaign | Mailblue, maar loop je steeds weer vast en heeft het je al veel te veel tijd gekost. Je wilt dat het je tijd bespaart en meer winst oplevert, maar tot nu toe is het tegendeel waar.

Wat jij nodig hebt is…

… dat Active Campaign zodanig is ingericht dat je er zeker van kunt zijn dat iedere lead er op de meest converterende manier doorheen stroomt

… dat de door jou uitgestippelde klantreis nu eindelijk echt is geautomatiseerd, zonder dat het zijn persoonlijkheid verliest

… altijd inzichtelijk hebben waar een potentiële lead zich bevindt in jouw klantreis

… een contactenlijst die enkel bestaat uit leads die écht belangstelling hebben in jouw product of dienst

… iemand die alle techniek rondom Active Campaign | Mailblue en de benodigde integraties met je website en andere software voor jou aanlegt.

HI, ik ben Sophie!

Samenwerken aan jouw e-mailmarketingstrategie in Active Campaign | Mailblue is mijn passie.

Ik ben meer dan alleen een uitvoerder; ik sta aan jouw zijde als technische sparringpartner. Ik denk met je mee over manieren waarop we jouw bedrijfsvoering gemakkelijker en efficiënter kunnen maken.

Het doel? Jouw Active Campaign-account zo inrichten dat het jouw bedrijf daadwerkelijk ondersteunt.

Het is mijn missie om online ondernemers te helpen met het optimaliseren en automatiseren van hun online processen. Zodat zij hun bedrijf kunnen laten groeien, meer vrijheid ervaren en tegelijkertijd meer omzet kunnen genereren, zonder dat het ten koste gaat van het helpen van hun klanten.

Sophie Taveuni Strand

Wat ik onder andere voor je kan betekenen:

✓ het aanmaken en inrichten van je Active Campaign | Mailblue account

✓ funnels bouwen en/of optimaliseren

✓ jouw werkprocessen waarnodig optimaliseren en automatiseren

✓ het koppelen van andere externe systemen met jouw Active Campaign | Mailblue account zodat deze met elkaar kunnen communiceren

Hierdoor ervaar jij…

✓ meer vrije tijd doordat je bedrijf aan de achterkant door blijft draaien met geautomatiseerde processen.

✓ meer inzicht in je waardevolle leads en klanten waardoor je je omzet kunt verhogen

✓ doordat alle systemen binnen je bedrijf (denk aan website, mailsysteem, boekhoudsysteem) aan elkaar gekoppeld zijn kun je je bedrijf nu écht gaan opschalen

✓ je kunt werken vanaf waar je maar wilt!

Wat anderen over mij zeggen….

“Voor het opzetten mijn website ben ik erg goed geholpen. Professioneel, duidelijk en beantwoordt al mijn vragen. Het voelde zeer vertrouwd. Als afronding geeft ze handige filmpjes over hoe het zelf nog aan te kunnen passen indien gewenst. Ik ben blij!”
– Anneloes Romeijnders

De investering

Net als dat niet ieder bedrijf hetzelfde is, is ook niet ieder Active Campaign | Mailblue account hetzelfde. Om die reden werk ik hier dan ook niet met pakketprijzen maar stel ik op basis van een kennismakingsgesprek een offerte voor je op.

Omdat ik begrijp hoe vervelend het is om geen houvast te hebben wat de investering voor iets zal zijn: Om de basis inrichting van jouw account goed op te zetten, inclusief 1 weggever-funnel, geldt een vanafprijs van € 350 excl. btw.

Ben jij er klaar voor om je bedrijf te optimaliseren en te laten groeien?

Wil jij er achter komen wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Laten we dan eerst even met elkaar kennismaken, zodat we kunnen zien of we een klik hebben. Stuur mij vrijblijvend een bericht en dan neem ik contact met je op!