Let’s work together!

Wil jij werken met wie, wanneer en waar je maar wilt? Dan is een (slimme) online onderneming wat jij nodig hebt!

Het hebben van een website is een eerste stap (maar zeker geen vereiste, ik heb de eerste jaren als ondernemer niet eens een website gehad en nooit verlegen gezeten om klanten). Daarna kun je dit uitbreiden met een webshop en/of leeromgeving om ook omzet binnen te halen op de momenten dat jij wat minder actief bent. Met een e-mailmarketingsysteem maak je het helemaal compleet door zoveel mogelijk stappen te automatiseren.

Door alle processen binnen jouw online business zo in te richten, zorg je ervoor dat jij kan werken vanuit waar je maar wilt. Zélfs vanaf de andere kant van de wereld!

Als technisch virtueel assistent help ik jou met….

Website | Webshop | Leeromgeving

Ben jij gegroeid met jouw bedrijf en past je huidige website daar niet meer bij? Of levert je website op dit moment geen klanten op? Ik help je graag met een website die volledig past bij jou en jouw bedrijf en die bijdraagt aan het behalen van jouw doelen. Van simpele visitekaartjes tot een volledige website met alle functies, ik bouw óf optimaliseer de website geheel naar jouw wens.

Wil je al een hele tijd een online training maken, maar houdt de techniek en alles wat er verder bij komt kijken je tegen? Je kunt super simpel beginnen, bijvoorbeeld met een e-mail automatisering, of direct ALL-IN gaan met een online academie en geautomatiseerde klantreis. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en het beste is voor jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op!

Active Campaign | Mailblue

Met een e-maillijst heb jij een super mooie manier in handen om leads alvast kennis met je te laten maken en om ze in een automatische funnel om te zetten naar klanten. Zo verkoop jij jouw dienst of product terwijl jij je 1:1 klanten aan het helpen bent, of lekker vrij bent! Door je klantreis te automatiseren houd je enorm veel tijd over voor dat wat er werkelijk toe doet voor jou en je bedrijf. Ik richt dit systeem volledig voor jou in.

Technisch VA

Heb jij regelmatig hulp nodig bij het koppelen, aanpassen en onderhouden van bepaalde systemen? I’m your girl! Als Technisch VA zorg ik ervoor dat technisch alles optimaal verloopt.

Ik zorg ervoor dat technisch alles op rolletjes verloopt, zodat de online techniek jouw bedrijf ondersteunt om optimaal te presteren en daadwerkelijk ook next level te gaan.

Ik heb ervaring met veel verschillende tools en kan je met velen helpen in te stellen en te koppelen. Benieuwd met welke tools ik werk? Lees mijn blog!

Onderhoud en support

Heb jij op regelmatige basis (technisch) hulp nodig bij je online onderneming? Hiervoor kan je gebruik maken van mijn strippenkaart-systeem. Daarnaast kan ik je helpen met het onderhouden van je website. Het niet goed onderhouden van je website kan namelijk voor vervelende problemen zorgen. Met het onderhoudspakket zorg ik voor dagelijkse back-ups en wekelijkse updates van thema’s en plugins.

Mijn tarieven

Meer informatie

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Meer informatie

– Strippenkaart 5 uur/30 strippen: € 312,50 ex btw 

– Strippenkaart 10 uur/60 strippen: € 600,- ex btw 

– Strippenkaart 15 uur/90 strippen: € 862,50 ex btw 

Meer informatie

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Meer informatie

– Het abonnement wordt zonder opzegging automatisch verlengd.
– Er geldt een minimale looptijd van 3 maanden en daarna is deze maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand

Basis | € 550,- p/m
2,5 uur per week / 10 uur p/m
Exclusief btw

Standaard | €1100,- p/m
5 uur per week / 20 uur p/m
Exclusief btw

Plus | € 1650,- p/m
7,5 uur per week / 30 uur p/m
Exclusief btw

Ben jij er klaar voor om je bedrijf te optimaliseren en te laten groeien?

Wil jij er achter komen wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Laten we dan eerst even met elkaar kennismaken, zodat we kunnen zien of we een klik hebben. Stuur mij vrijblijvend een bericht en dan neem ik contact met je op!